Най-новите въведения в продуктовия каталог на VAG са още една стъпка към иновацията в света на хидрантите. Nova Niro 365 е доказателство за това.

Nova Niro 365

Надземният пожарен хидрант е напълно автоматизиран и оптимизиран с двойна отводнителна система, както и със сигурна защита срещу високо водно налягане. В допълнение към това, флагманът на VAG идва и с нов иновативен капсулиран лагер, оптимизиран по отношение на питейната вода - той работи гладко и не изисква толкова честа поддръжка, колкото предходни модели.

Висококачествена неръждаема стомана, цялостното EPP покритие и наличието на GSK сертификат гарантират перфектна защита от ръжда. Полиестерното термореактивно прахово покритие в червен цвят осигурява надеждна защита срещу избледняване, което причиняват UV лъчите. Предимствата на хидранта включват система за двойно затваряне, лесна инсталация чрез многофункционален уплътнителен пръстен, и свободно подравняване на главата на хидранта. Nova Niro 365 има за цел да постави нови стандарти по отношение на сигурност, безотказна работа и устойчивост 365 дни в годината.

Hydros Gost

Пожарният хидрант за подземен монтаж Hydrus е още един пример за ефикасност и сигурност от VAG. С единична или двойна система за затваряне (по избор) и двойна отводнителна система с номинален диаметър DN 100 (отговарящ на GOST стандарта), Hydrus Gost е създаден с патентована система за безопасност, предназначен да пази обслужващия персонал. Това прави хидранта особено подходящ избор за имплементация в индустриални заводи и летища.

Chamber Hydrant

Серията камерни хидранти на VAG е не по-малко впечатляваща в решaването на проблема “пространство-изпълнение”. Компактният дизайн и удобният затворен лагер са сред основните характеристики на този вид продукти. В допълнение, те могат да бъдат персонализирани по начини, които отговарят на различните нужди на клиентите. Например, Chamber Hydrant серията може да бъде използвана при изграждането на шахти, тъй като разполага със самоотводнителна система с 2,5-инчов NH излаз, който отговаря на британския S 750 Type 2a стандарт. 

Една от причините за дългогодишния успех на VAG Group е именно експертизата в създаването на персонализирани решения. С иновативните стандарти във водоснабдяването и отпадъчните води компанията  се позиционира като предпочитания производител и доставчик на решения за ВиК мрежи и съоръжения, а с постоянния си стремеж и продуктите, които произвежда, застава начело на цял дял от една индустрия. 

В Atamiq може да откриете широка гама от продукти на VAG-Group, към които получавате техническа информация, характеристики, чертежи, документация и цени. Вижте повече ТУК.